m
Recent Posts

Intervju: Tino Sanandaji

Share

Latest comments

 • Mycket intressant intervju. Jag håller nästan helt med Tino i de flesta frågor. Jag tycker libertanianism är fascinerande, men inte genomförbar i praktiken. Er podcast är trots detta en av mina favoriter!

 • Mycket bra intervju! Otroligt lärorikt. Skulle nog säga att jag har i princip likadana åsikter som Tino Sanandaji och är ideologiskt väldigt nära han också.

  Här har ni en ny lyssnare!

 • Väldigt intressant samtal, godis för öronen!
  Instämmer med Dahléns kommentar om libertanianism, fint och teoretiskt logisk men tyvärr utopisk.

 • Mycket bra intervju! Passar på att försöka mig på att starta upp en diskussion här:

  I början av intervjun nämner Tino att han gick från libertarian till klassiskt liberal. Jag har alltid sett dessa som synonymer. Tino nämner att libertarianismen besudlats av bland annat MUF och Grön Ungdom, men är det i övrigt någon skillnad mellan libertarianism och klassiskt liberal?

  Stort tack för en superbra podcast! 🙂

leave a comment