m
Recent Posts

Nästa sändning: Söndag 22/11

Share

Latest comments

  • Hej Radio bubb.la

    Tack för en riktigt bra podcast, jag har lyssnat på alla era program sen ni började. Tycker att det har varit riktigt givande. Framförallt känner jag mig mera säker nu vid politiska diskussioner, jag låter inte vänstermänniskor komma undan lika lätt längre. Det är bloggar som radio.bubb.la, Radio Mises, Tom Woods och någon till som har fyllt på med både kunskap och argument.

    Inför kommande klimatspektakel i Paris, kan ni inte bjuda in en expert på området? Varför inte t.ex. Lars Kamél som driver bloggen Vetenskapsbloggen. Hans raljanta ton mot t.ex Rockström och även mot “vetenskaps”-jounalister finner jag oerhört underhållande.

    Ha det så gott, och all lycka i framtiden.
    /Olle

leave a comment