m
Recent Posts

radio bubb.la – 4/7

Dagens radio bubb.la avhandlade bland annat Polisens #tafsainte-armband, Amishfolket vuxit 18 % på fem år, Katten Browser får behålla biblioteksjobb, SVT prisdumpar i kostymuthyrningsbranschen, Nigel Farage avgår som partiledare efter att hans politiska ambitioner uppnåtts samt Rod Dreher om sekulära jakobinliberaler som gör allt för att motarbeta kristna enklaver där samhället är större än staten.

Nyhetsinslag från dagens sändning:

Almedalsveckan pågår och vi vet att våra lyssnare är oroade för sin egen mentala hälsa. Det är liksom svårt att undvika att denna vecka komma i kontakt med överhetens uttalanden och diskussioner … även med radio och TV avstängda.

Men denna mentala skogsbrand som förhärjar det förnuftiga offentliga samtalet och som utgår från Visby bör bekämpas som man bekämpar andra skogsbränder – man anlägger en egen skogsbrand så den stora farliga branden inte sprider sig.

Därför kör vi radio bubb.la sex gånger den här veckan.

Lunchtid 12.00 varje vardag och så en stor söndagssändning.

I dag diskuterade jag och Martin Eriksson amishfolkets nästan explosionsartade tillväxtväxt vilket speciellt gladde Martin som alltid sett på deras samhällen med en viss beundran – själv har jag alltid lutat mer åt Mennoniternas mer fördragssamma hållning till oss mer syndfulla människor.

och så begrundade vi det faktum att jakobinerna lever kvar – och nej, lika litet som under den stora terrorn på 1790-talet leder deras aktiviteter till folkets befrielse. Död och vidskepelse är vad de har att erbjuda.

Som vanligt kunde vi förstås också notera att Migrationsverket fortsätter att kasta ut flyktingar som kan försörja sig själva.

Den här gången är det en homosexuell kenyan som arbetar som svensklärare och är mycket uppskattad. Det fel han gör är att han betonar i sina inlagor till verket att han försörjer sig själv – det är ju just sådana individer de inte vill veta av.

Länkar som diskuterades i dagens sändning:

Benjamin Oreskes: Brexit framhäver Tysklands status som USA:s närmaste allierade i Europa

24 anmälningar om sexuella ofredanden på festivalen Putte i Parken i Karlstad

Amishfolket har vuxit med 18 % på fem år och är nu över 300 000 personer

Katten Browser får behålla jobbet på White Settlement Public Library

SVT anmäls till Konkurrensverket för att prisdumpa inom kostymuthyrningsbranschen

Schibsted säljer Allt om Stockholm till Mitt i för okänd summa, del av trend

Nigel Farage avgår som partiledare för Ukip, hans politiska ambitioner uppnådda

Rod Dreher: Sekulära jakobinliberaler kan ej tolerera kristna enklaver

Share

No comments

leave a comment